De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?software antivirus


Software-ul antivirus este un program care ajută la protejarea sistemului de operare a computerului, prin previnerea și stoparea virușilor, viermi-lor, cailor troieni, și a altor invadatori nedoriți care pot face computerul să nu funcționeze corespunzător.

Viruși, viermi, și altele tipuri de software malware efectuează adesea actiuni rău intenționate, precum ștergerea sau criptarea fișierelor, accesarea și furtul  datelor cu caracter personal sau control al computerului pentru a ataca alte computere.

Pentru menținerea functionării corespunzătoare a computerului, este recomandat să instalați un program antivirus. De asemenea, trebuie să vă asigurați că utilizați un software antivirus modern cu suficiente facilitati și cu baza de date actualizată periodic. Actualizări sunt disponibile în general prin achiziționarea unei licențe.

Echipa INFOGHID recomandă aplicația antivirus ESET Smart Security pentru urmatoarele avantaje:

  • Detecție foarte bună, previne majoritatea virușilor
    Din experiența INFOGHID a ultimilor 5 ani - ESET Smart Security a avut un singur rateu în anul 2015
  • Nu incetinește computerul și întrerupe munca utilizatorului cu mesaje de confirmare
    Din experiența INFOGHID - ESET Smart Security funcționeaza foarte bine și pe un computer mai vechi de 6 ani cu un sisteme de operare Windows XP SP3
  • Are un firewall eficient


Dacă dețineți o companie sau sunteți reprezentant al departamentului IT și doriți să achiziționați un software antivirus - va rugăm sa ne contacțati - INFOGHID este partener AXELSOFT reprezentant ESET în Romania și avem prețuri de distribuție.

❮ RevenireUltimile Blog-uri

De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?
Sistemele de supraveghere video sunt din ce in ce mai populare, iar acest lucru se intampla din cauza numeroaselor beneficii care au aratat ca acestea pot oferi protectie si siguranta in diverse situatii. Daca inca nu esti convins de necesitatea unui astfel de sistem, iata cateva motive pentru care ar trebui sa iei in considerare instalarea unui sistem de supraveghere video.De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?
De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?
Software-ul antivirus este un program care ajută la protejarea sistemului de operare a computerului, prin previnerea si stoparea virușilor, viermi-lor, cailor troieni, și a altor invadatori nedoriți care pot face computerul sa nu functioneze corespunzator.


Blog

DESPRE INFOGHID

CONTACT

Tel. 0726.701.600
Tel. 0720.727.345
Email. office@cs-infoghid.ro

Adresa:
325400 CARANSEBES
Str. Closca Nr. 12
Romania ROMANIA, CARAS-SEVERININFOGHID pe Facebook  

ABONEAZA-TE

Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.