DISTRIBUTIE

Tehnica IT - Birotica - Consumabile - Software

tehnica de calcul

FURNIZARE SOFTWARE SI TEHNICA IT

INFOGHID are activitati de distribuţie software si tehnica de calcul pentru zona de afaceri cat si pentru zona de consumer. Alaturi de parteneriatele cu furnizori consacrati din Romania oferim rapid echipamente, software si servicii de calitate pentru garatie si post garantie.

Brandurile semnificative care fac parte din portofoliul INFOGHID sunt: Lenovo, Dell, Asus, HP, D-Link, Microsoft, Musteck, Targus, Patriot, ESET, EIZO, LG, BenQ, Canon, Xerox, etc ...


Furnizare echipamente IT
papetarie si birotica

BIROTICA

Avem peste 10 ani de experiență în domeniul papetăriei, peste 10000 de produse în portofoliul și activam pe zona de vest a Romaniei. Scopul nostru este de a oferi produse de calitate pentru biroul tău și absolut tot ce ai avea nevoie pentru un spațiu de muncă adaptat necesităților tale.

La noi, poți gasi un numar mare produse livrarebile din stoc sau la comanda. Mai mult, partenerii noștri sunt branduri consacrate, Top 10 Romania în domeniul papetariei, care garantează calitatea produselor livrate.


Produse de birotica
cartuse laser compatibile

CONSUMABILE PRINTING

INFOGHID ofera o gama larga de consumabile de origine (OEM) sau compatibile pentru imprimante ink si laser la preturi competitive. Toate produsele prezinta certificate  de conformitate precum CE, ISO 9001, ISO 14001, STMC, ISO 19752, ISO 19798, iar prin raportul foarte bun pret/calitate cat si garantia oferita pentru acestea, satisfacem cele mai stricte cerintele ale clientilor nostri.

Furnizam consumabile OEM si compatibile pentru urmatoarele branduri: HP, Canon, Xerox, Lexmark, Konica Minolta, Samsung, etc ...


Cartuse toner, consumabile

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.