SISTEME ANTIEFRACTIE (ALARMA)

INFOGHID ofera servicii de proiectare, furnizare si instalare sisteme de alarma (antiefractie) pentru persoane fizice, companii private dar si pentru institutii publice (primarii, scoli, case de cultura, etc ... ). Toate sistemele instalate sunt puse in functiune de personal avizat MAI.

Cu o vechime pe piata de peste 15  ani executam instalari in zona de vest a Romanie cu pondere mai mare in judetele Arad, Timis, Caras-Severin.

DE CE UN SISTEM DE ALARMA ?

Un sistem de alarma are functia de a preveni, de a detecta si de a semnaliza evenimentele de patrundere prin efractie in zonele monitorizate (securizate) si de a le raporta intrun timp util serviciilor de paza si protectia sau propritarilor prin apel telefonic sau mesaje push peste internet.

SISTEME DE ALARMA

Exista o gama variata de sisteme antiefractie si producatori, dar cele mai populare pe care noi INFOGHID le montam sunt DSC, Roel (Cerber), PARADOX iar pentru acasa KERUI (persoane fizice). Toate aceste sisteme pot fi cablate sau wireless si sunt capabile sa monitorizeze o gama varitata de senzori de miscare, contacte magnetice, detectori de fum sau chiar detectori de umiditate sau apa.

sistem de alarma

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.