CONTROL ACCES

Sistemele de control acces au utilizari multiple, se folosesc in magazine comerciale, centre de shopping, hoteluri, unitati de productie, parcari, in gara si aeroport dar si in zone rezidentiale. Sunt materializate sub forma unor usi cu yale electromagnetice, porti automatizate, turnicheti semiinaltime sau verticali, bariere si bolard(stalp hidraulic) auto, etc.

Echipa INFOGHID cu peste 15 ani de existenta, a integrat sisteme de control acces diverse, de la simple bariere la sisteme complexe de control acces cu pontaj.

DE CE UN SISTEM DE CONTROL ACCES ?

Necesitatea unui sistem de control acces a aparut din motive de securitate. Acestea pot limita accesul persoanelor neautorizate la anumite zone ale cladirii dar si de a facilita accesul usor a personalului autorizat, prin sisteme de acces bazate pe cod,  card de acces si biometrice (amprenta, recunoastere faciala).


Sistemul de control acces poate fii utilizat concomitent cu sistemul de pontaj, pentru ca au functia de a monitoriza o persoana din momentul in care intra in incinta unei cladiri securizate pana la parasirea acesteia, raportand exact locul unde a fost folosit sistemul de control acces.

Sistemele de control acces pot fi simple de tipul standalone (individuale pe fiecare punct de acces) sau complexe (interconectate intrun sistem de BMS).sistem restrictionare acces

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.