APLICATII ADMINISTRATIE PUBLICA

INFOGHID are in portofoliu aplicațiile software, cu o orientare spre administrații publice din care amintim: software contabilitate bugetara si salarizare, aplicația de taxe si impozite dar si registru agricol ce împreuna cu alte aplicații utilitare aduc un plus de facilitați precum interconectare si raportare complexa.

Pentru toate aplicațiile software se oferă mentenanța si dezvoltare ulterioara particularizata la nevoile clienților in baza de contract. 

Suntem prezenți pe zona de vest a României cu o considerabila pondere in Caras-Severin si Timis.

software contabilitate bugetara

VICONTAB

SOFTWARE CONTABILITATE BUGETARA


O soluție software completă si flexibila pentru contabilitate bugetară dedicata primariilor mici si mijlocii.

La acest software se asigura consultanta de specialitate de la experti contabil cu experienta de peste 10 ani dar si modificari legislative pe toata durata contracului de mentenanta.


Software Contabilitate

software elaborare buget

VIBUGET

SOFTWARE ELABORARE BUGET


Integreaza intr-o singura platforma toate formate electronice de buget coexistente.

Operarea bugetului provizoriu, intial si a rectificarilor ulterioare se efectueaza intr-un singur loc, din care se pot genera datele in structura de format necesara.


Software Buget

software salarizare bugetara

VISAL

SOFTWARE SALARIZARE


Aplicatie integrata RU&salarizare, state plata, centralizatoare, OP-uri, carduri, declaratii fiscale.

Flexibilitate deosebita, poate lucra intr-o structura configurabila conform organigramei si cerintelor specifice institutiei; unitati distincte, sectoare functionale, capitole, tipuri de incadrare, asigurand dupa caz centralizarea sau consolidarea datelor finale. ex primarie si unitati subordonate sau casa de cultura separat de primarie.


Software Salarizare

software taxe si impozite

VIROL

SOFTWARE TAXE SI IMPOZITE


INFOGHID va ofera un software de Taxe și Impozite locale ce asigură o gestiune completă a îndatoririlor către bugetul local.

Aceasta aplicatie permite interconectarea cu softwareul de Resigru Agricol si poate oferii raportari complexe in functie de cerintele clientului.
Software Taxe si Impozite

software registru agricol

VIRA

REGISTRU AGRICOL 2020 - 2024


Aplicatia Registru Agricol dezvoltata de catre INFOGHID ofera utilizatorilor o nouă experiență în ceea ce privește operarea datelor, acestea fiind mai ușor de introdus și de urmarit. Aplicatia permite generarea de documente specifice pe baza datelor introduse ce permit reducerea timpilor de realizarea a acestora, dar si generarea de documente personalizate.


Software Registru Agricol

software taxe si impozite

R-DOC

SOFTWARE REGISTRATURA


Registratura electronica a documentelor (intrari, repartizari, iesiri) cu o operare ergonomica si sigura, avand facilitati de precompletare a datelor.

Generare de rapoarte speciale, listate sau in format electronic (ex. excel).
Software Registratura 

Soft facturare apa si canalizare

IGOL

SOFTWARE FACTURARE APA, CANALIZARE, SALUBRITATE SI A CHIRIILOR


Softwareul IGOL are ca scop evidenta consumului de apa din sistemul de alimentare cu apa si a celorlalte utilitatii ale localitatii sau a intregii comune.

Emite facturii, calculeaza penalitatiile la zi, realizeaza inregistrarea incasarilor si emite rapoarte utile (incasari, restante, notificari, etc ...).Software IGOL 

Soft facturare apa si canalizare

MONITORUL OFICIAL LOCAL

O aplicatie simpla care se integreaza pe websitul primariei si permite incarcarea si afisarea documentelor legislative conform ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 57 din 3 iulie 2019. Contine pricipalele etichete necesare REGULAMENTELE PRIVIND PROCEDURILE ADMINISTRATIVE, HOTĂRÂRILE AUTORITĂȚII DELIBERATIVE,DISPOZIȚIILE AUTORITĂȚII EXECUTIVE, DOCUMENTE ȘI INFORMAȚII FINANCIARE,ALTE DOCUMENTE, dar se pot realiza si alte etichete precum AVIZIER ELECTRONIC, ANUNTURI PUBLICE, etc.Software Monitorul Oficial Local

Soft facturare apa si canalizare

LEGEA 17

O aplicatie simpla menita sa usureze munca functionarilor publici din primariile mici si medii, usurand procedura de lucru a vanzarii terenurilor extravilane prin generarea de formulare tipizate conforme legii din care amintim Anexa 1A, Anexa 1B, Anexa 1C, Anexa 1D, etc ... Aplicatia genereaza si documente de inaintere dar si procese verbale de consemnare in diverse etape de lucru.Legea 17 - Vanzare extravilan

Soft facturare apa si canalizare

EFact Reader

Aplicatie pentru gestiunea facturilor inregistrate in sistem electronic.

Asigura acces autorizat online in Spatiul Privat Virtual, sectiunea facturi electronice
Gasesti simplu si rapid toate facturile electronice primite si emise si poti utiliza datele intern.EFact Reader

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.