cartuse laser compatibile

CONSUMABILE PRINTING

INFOGHID ofera o gama larga de consumabile de origine (OEM) sau compatibile pentru imprimante ink si laser la preturi competitive. Toate produsele prezinta certificate  de conformitate precum CE, ISO 9001, ISO 14001, STMC, ISO 19752, ISO 19798, iar prin raportul foarte bun pret/calitate cat si garantia oferita pentru acestea, satisfacem cele mai stricte cerintele ale clientilor nostri.

Furnizam consumabile OEM si compatibile pentru urmatoarele branduri: HP, Canon, Xerox, Lexmark, Konica Minolta, Samsung, etc ...

cartuse compatibile si oem

Consumabile OEM

Consumabilele OEM (Original Equipment Manufacturer) sunt cartuse produse pe baza licentei proiectantului si sunt vandute unuia sau mai multor producatori de echipamente identice, dar de marci diferite. Acestea respecta standardele de calitate si ofera cele mai bune rezultate la printare.

INFOGHID poate furniza consumabile OEM pentru toata gama de echipamente existenta pe piata romaneasca.

Consumabile compatibile

Repreprezentam producatori de top din industria consumabilelor compatibile pentru imprimante, iar in momentul de fata calitatea unui cartus compatibil este comparabila cu cea al unuia OEM - dar - poate singura diferenta intre cele doua este doar pretul - mult mai mic fata de cel OEM.

Din cand in cand un cartus poate sa prezinte defectiuni sau incompatibilitati cu echipamentul pe care a fost instalat - dar aceste probleme - sunt acoperite de garantie. Daca aveti probleme cu cartusul achizitionat de la noi - acesta va fii schimbat imediat fara costuri suplimentare.

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.