SECURITATE

Sisteme complete de securitate si prevenire !

SUPRAVEGHERE SI MONITORIZARE VIDEO

O securizare completă nu poate fi asigurată fară o monitorizare video eficientă care sa permită atât redarea în timp real a evenimentelor cat și inregistrarea persoanelor suspecte în scopul verificărilor ulterioare și de a furniza probe în instanța.

Prin parteneriate INFOGHID ofera echipamente CCTV si asigura montajul acestora pe zona de vest a Romaniei in judetele Caras-Severin, Timis si Arad.


Sisteme supraveghere video

SISTEME DETECTIE INCENDIU

Incendiul reprezinta un permanent pericol pentru noi si bunurile noastre iar instalarea unei sistem de detectie al acestuia poate salva vieti si bunuri materiale.

INFOGHID este o firma din Caransebes care prin parteneriate cu firme autorizate executa instalari de sisteme detectie, semnalizare şi avertizare la incediu conform proiectului avizat pentru constructii. La cere se pot oferii si servicii de mentenanta a sistemelor instalate.


Sisteme detectie incendiu

SISTEME ANTIEFRACTIE

Prin parteneriate INFOGHID ofera servicii de furnizare si instalare sisteme de alarma antiefractie pentru companii private dar si pentru institutii publice (primarii, scoli, case de cultura, etc ... ). Pentru toate sisteme instalate oferim programare gratuita, garantie si servicii de mentenanta.

Cu o vechime pe piata de peste 10 ani executam instalari in zona de vest a Romanie cu pondere mai mare in judetele Arad, Timis, Caras-Severin.


DETALII

CONTROL ACCES

Sistemele de control acces au utilizari multiple, se folosesc in magazine comerciale, centre de shopping, hoteluri, unitati de productie, parcari, in gara si aeroport dar si in zone rezidentiale. Sunt materializate sub forma unor usi cu yale electromagnetice, porti automatizate, turnicheti semiinaltime sau verticali, bariere si bolard(stalp hidraulic) auto, etc.

Echipa INFOGHID cu peste 12 ani de existenta, a integrat sisteme de control acces diverse, de la simple bariere la sisteme complexe de control acces si pontaj.


DETALII

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook   INFOGHID pe Google+   INFOGHID pe Twitter

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.