SECURITATE

Sisteme complete de securitate si prevenire !
Licenta de Functionare Nr. 5522/T

SUPRAVEGHERE VIDEO SI MONITORIZARE VIDEO

O securizare completă nu poate fi asigurată fară o monitorizare video eficientă care sa permită atât redarea în timp real a evenimentelor cat și inregistrarea persoanelor suspecte în scopul verificărilor ulterioare și de a furniza probe în instanța.

INFOGHID ofera servicii de proiectare, echipamente CCTV si asigura montajul, punerea in functiune acestora pe toata zona de vest a Romaniei in judetele Caras-Severin, Timis si Arad.


Sisteme supraveghere video

SISTEME DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU

Incendiul reprezinta un permanent pericol pentru noi si bunurile noastre iar instalarea unei sistem de detectie al acestuia poate salva vieti si bunuri materiale.

INFOGHID este o firma din Caransebes care prin parteneriate cu firme autorizate poate executa instalari de sisteme detectie, semnalizare şi avertizare la incediu conform proiectului avizat.. La cere se pot oferii si servicii de mentenanta a sistemelor instalate.


Sisteme detectie incendiu

SISTEME ANTIEFRACTIE (ALARMA)

INFOGHID ofera servicii de proiectare, furnizare si instalare sisteme de alarma (antiefractie) pentru persoane fizice, companii private dar si pentru institutii publice (primarii, scoli, case de cultura, etc ... ). Toate sistemele instalate sunt puse in functiune de personal avizat MAI.

Cu o vechime pe piata de peste 15  ani executam instalari in zona de vest a Romanie cu pondere mai mare in judetele Arad, Timis, Caras-Severin.


DETALII

CONTROL ACCES

Sistemele de control acces au utilizari multiple, se folosesc in magazine comerciale, centre de shopping, hoteluri, unitati de productie, parcari, in gara si aeroport dar si in zone rezidentiale. Sunt materializate sub forma unor usi cu yale electromagnetice, porti automatizate, turnicheti semiinaltime sau verticali, bariere si bolard(stalp hidraulic) auto, etc.

Echipa INFOGHID cu peste 15 ani de existenta, a integrat sisteme de control acces diverse, de la simple bariere la sisteme complexe de control acces cu pontaj.


DETALII

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.