WEBSITE & APLICATII WEB

Fie că doriți un website sau o aplicație web, puteți să apelați cu încredere la serviciile INFOGHID. Deoarece oferim solutii complete ce cuprind un webdesign unic, responsive - adaptat pe toate ecranele  (mobile, tablete, etc ...), realizat profesional cu cele mai noi tehnologii (HTML5, CSS3, JQuery, JavaScript, PHP7, MySQL). De asemenea asiguram servicii de gazduire web, optimizare SEO, asistenta tehnica, adaugare de continut si metenanta a websitului sau a aplicatiei.

realizare site

WEBSITE & APLICATII WEB

Cu experienta de peste 10 ani echipa INFOGHID este capabila sa livreze websituri unice pentru orice buget, optimizate la noile cerinte ale internetului si capabile sa permita un maxim de accesibilitate pentru toti utilizatori indiferent de dispozitivul utilizat.

Pe dealta parte, daca exista nevoia de a utiliza websitul si in alte scopuri decat cele de informare si promovare, echipa INFOGHID te poate sustine prin dezvoltarea unei aplicati web pentru nevoiile tale.PORTOFOLIU

Am realizat proiecte pentru companii private, cat si cu institutii bugetare si organizatii neguvernamentale.

Majoritatea proiectelor realizate sunt website-uri de prezentare, magazine online, aplicatii dedicate cu baze de date.

Websituri realizate  ...
domeniu web

INREGISTRARE DOMENII

Pentru ca sunt sute de domenii inregistrate in fiecare zi este foarte important ca sa va inregistrati identitatea online cat mai rapid posibil.

Chiar daca domeniul inregistrat nu se va utiliza imediat, este recomandat sa va inregistrati domeniul dorit pentru a prevenii alta persoana fizica sau juridica sa-l ia.

INFOGHID ofera servicii de inregistrare domenii .ro, .eu, .com, .net, .org, .info, etc ... la tarife competitive. 

Nota:

Începând cu data de 02.06.2015, caracterele diacritice românești (ă, â, î, ș, ț) pot fi folosite în numele de domenii ".ro".

SERVICII HOSTING

Pentru ca oferim solutii "End to End", gazduirea pentru websitul sau aplicatia dezvoltata este asigurata.

Caracteristici gazduire:

Gazduire cu un uptime garantat (monitorizat pingdom.com) de 99,90% pe servere de 6 ori mai rapide folosind tehnologie de stocare SSD si software competitiv precum: 


Cel mai puternic server web ce ofera protectie foarte buna pentru atacuri DDOS, este foarte rapid si ofera viteze de procesare a scripturilor PHP cu 50% mai mare fata de webserverele clasice.


CloudLinux este cel mai avansat sistem de operare pentru hosting care asigura o izolare totala pentru site-urile gazduite.


Facilitati gazduire:


R1Soft este solutia cea mai performanta de backup din lume. Aici la INFOGHID folosim R1Soft pentru backup-ul zilnic al informatiilor pe servere dedicate de backup si. oferim pana la 7 puncte de restaurare.

Suport tehnic si asistenta clienti prin telefon, email si remote control.

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.