SOFTWARE

Solutii si aplicatii software din zona ta, Caras-Severin.

WEBSITE & APLICATII WEB

Fie că doriți un website sau o aplicație web, puteți să apelați cu încredere la serviciile INFOGHID. Deoarece oferim solutii complete ce cuprind un webdesign unic, responsive - adaptat pe toate ecranele  (mobile, tablete, etc ...), realizat profesional cu cele mai noi tehnologii (HTML5, CSS3, JQuery, JavaScript, PHP7, MySQL). De asemenea asiguram servicii de gazduire web, optimizare SEO, asistenta tehnica, adaugare de continut si metenanta a websitului sau a aplicatiei.


Servicii realizare website

APLICATII ADMINISTRATIE PUBLICA

INFOGHID are in portofoliu aplicațiile software, cu o orientare spre administrații publice din care amintim: software contabilitate bugetara si salarizare, aplicația de taxe si impozite dar si registru agricol ce împreuna cu alte aplicații utilitare aduc un plus de facilitați precum interconectare si raportare complexa.

Pentru toate aplicațiile software se oferă mentenanța si dezvoltare ulterioara particularizata la nevoile clienților in baza de contract. 

Suntem prezenți pe zona de vest a României cu o considerabila pondere in Caras-Severin si Timis.


Software administratie publica

APLICATII PENTRU RETAIL

Oferim solutii software pentru retail, aplicatii flexibile capabile sa utilizeze echipamentele actuale (case demarcat, cantare, etc ...) ale beneficiarilor reducand la minim costruile initiale, de licentiere cat si de intretinere ale aplicatiei.

Aceasta aplicatie este ideala pentru magazinele mici si mijlocii ce doresc sa iti mareasca volumul de vanzari si sa isi controleze costurile.


Aplicatie vanzari

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.