SUPRAVEGHERE VIDEO SI MONITORIZARE VIDEO

O securizare completă nu poate fi asigurată fară o monitorizare video eficientă care sa permită atât redarea în timp real a evenimentelor cat și inregistrarea persoanelor suspecte în scopul verificărilor ulterioare și de a furniza probe în instanța.

INFOGHID ofera servicii de proiectare, echipamente CCTV si asigura montajul, punerea in functiune acestora pe toata zona de vest a Romaniei in judetele Caras-Severin, Timis si Arad.

sisteme de supraveghere video

DESPRE SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Există mai multe tipuri de sisteme pentru supraveghere si monitorizare video, INFOGHID prin parteneri poate raspunde tuturor cerintelor si specifiicatiilor.

Cele mai populare sisteme de supraveghere video sunt cele ce utilizeaza tehnologia AHD (Hikvision) si tehnologia HDCVI (Dahua) ambele capabile de rezolutii 1080p, 1440p (2K), 2160p (4K) si 4320p (8K), dar pentru sisteme complexe cu un numar foarte mare de camere se recomanda utilizarea sistemelor cu adrese IP.

In anumite cazuri sunt necesare echipamente speciale spre ex. camere cu recunoastere a numerelor de inmatriculare, recunoastere a luminilor de trafic, detectie si jurnalizare temperatura, identificare faciala, etc.

instalare sisteme de supraveghere

SERVICII OFERITE

INFOGHID ofera servicii de proiectare si avizare a proiectului tehnic, furnizare de echipamente supraveghere video speficice fiecarui proiect, montaj si punere in functiune a sistemelor de supraveghere cu circuit inchis (CCTV), servicii de extragere date din echipmante NVR/DVR/XVR.

Oferim si servicii de mentenanta predictiva, revizii sisteme sau adaptari, modernizari tehnice a sistemelor de supravhegere existente.

Cu experienta in domeniu am instalat numeroase sisteme de supraveghere pentru persoane fizice,  companii dar si pentru institutii publice pe zona de vest a Romaniei si nu numai.

monitorizare video

PORTOFOLIU SISTEME SUPRAVEGHERI VIDEO

Echipele INFOGHID au executat si executa instalari, depanari, revizii tehnice de sisteme pentru sistem monitorizare si supraveghere video pe zona locala Caransebes, Resita, Oravita, Moldova-Noua in jud. Caras-Severin dar prin parteneriate am participata la instalari si punere in functie de sisteme pe diverse proiecte acaror clienti au fost Enel, Hidroconstructia, Jumbo, Shopping Ciy Timisoara si alte Mall-uri din zona, etc...

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.