SUPRAVEGHERE SI MONITORIZARE VIDEO

O securizare completă nu poate fi asigurată fară o monitorizare video eficientă care sa permită atât redarea în timp real a evenimentelor cat și inregistrarea persoanelor suspecte în scopul verificărilor ulterioare și de a furniza probe în instanța.

Prin parteneriate INFOGHID ofera echipamente CCTV si asigura montajul acestora pe zona de vest a Romaniei in judetele Caras-Severin, Timis si Arad.

sisteme de supraveghere video

DESPRE SISTEME CCTV

Există mai multe tipuri de sisteme pentru supraveghere si monitorizare video.

Cele mai populare sunt cele ce utilizeaza tehnologia Analog HD si HDCVI ambele capabile de rezolutii pana la 1080p, dar pentru sisteme complexe cu un numar foarte mare de camere se recomanda utilizarea sistemelor IP.

instalare sisteme de supraveghere

SERVICII OFERITE

Prin parteneriate INFOGHID ofera servicii de proiectare si avizare, furnizare de echipamente, montaj si punere in functiune a sistemelor de supraveghere cu circuit inchis (CCTV).

Cu experienta in domeniu am instalat numeroase sisteme de supraveghere pentru companii dar si pentru institutii publice pe zona de vest a Romaniei si nu numai.

monitorizare video

PORTOFOLIU SUPRAVEGHERI

Echipa INFOGHID a executat numeroase instalari de sisteme pentru monitorizarea video in zona locala Caransebes si Resita, jud. Caras-Severin dar prin parteneriate am participata la instalari de sisteme pentru Enel, Hidroconstructia, Jumbo Arad, Shopping Ciy Timisoara, etc...

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook   INFOGHID pe Google+   INFOGHID pe Twitter

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.