SISTEM DE SONORIZARE SI MULTIMEDIA

Oferim solutii complete de echipamente pentru sisteme de sonorizare si amenajari multimedia pentru locuri publice si private. Sistemele sunt destinate pentru interior dar oferim si sisteme de sonorizare  pentru exterior. 

Cu experienta ultimilor ani, echipa INFOGHID a realizat pentru diferiti clienti privati dar si pentru institutii publice sisteme variate de sonorizare, fiecare sistem personalizat la nevoile clientului.

sisteme de sonorizare audio

SISTEME AUDIO

Furnizam si instalam sisteme audio complete, pentru orice tip de sonorizare. Echipa INFOGHID personalizeaza sistemele audio pentru fiecare client in parte si in functie de necesitatiile acestuia si zona de acoperire necesara ofera solutii complete de sonorizare.

La cere oferim servicii de analiza acustica pentru spatii interioare cu echipamente sofisticate de masurare pentru a asigura sunetului redat o dispersie uiniforma lipsita de distorsionari si microfonii.

sisteme audio pentru abianta

SONORIZARE AMBIENTALA

INFOGHID ofera echipamente si montaj profesional pentru sisteme audio ambientale scalabile pentru locatii publice si private precum: Magazine, Cafenele, Restaurante, Cofetarii, Hoteluri, Sali de Conferinta, Sali de Fitness, etc ...

Boxele sistemului audio ambiental pot fi incorporate sau expuse in functie de necesitate, si pot fii montate si in exterior.

sisteme sonorizare biserici

SONORIZARE BISERICI

Va oferim sisteme audio profesionale, configurate de catre echipa INFOGHID, cu componente optimizate pentru sonorizare in biserici. Acestea ofera un grad inalt de calitate la redarea vocii si a sunetului ambiental eliminand total probleme de microfonie.

Echipamentele sunt capabile de sonorizare simultana atat in interior cat si in exteriorul lacasului de cult, acoperind o suprafata mare.

INFOGHID asigura montajul sistemelor de sonorizare si ofera garantie pentru toate componentele sale.

SISTEME MULTIMEDIA

Pe langa sistemele de sonorizare INFOGHID are capabilitati de a furniza si instala echipamente pentru amenajari multimedia. Aici amintim sisteme de proiectie si ecrane de dimensiuni generoase, cu capabilitati interactive pentru utilizatori cat si comanda de la distanta a acestora pentru furnizarea de continut.

sistem proiectie cu touch

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook   INFOGHID pe Google+   INFOGHID pe Twitter

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.