SISTEM DE SONORIZARE SI MULTIMEDIA

Oferim solutii complete de echipamente pentru sisteme de sonorizare si amenajari multimedia pentru locuri publice si private. Sistemele sunt destinate pentru interior dar oferim si sisteme de sonorizare pentru exterior. 

Cu experienta ultimilor ani, echipele INFOGHID au realizat pentru diferiti clienti privati dar si pentru institutii publice sisteme variate de sonorizare, sisteme multimedia, amenajari interioare cuztomizate pentru fiecare sistem nevoie a clientului.

sisteme de sonorizare audio

SISTEME AUDIO

Furnizam si instalam sisteme audio complete, pentru orice tip de sonorizare. Echipa INFOGHID personalizeaza sistemele audio pentru fiecare client in parte si in functie de necesitatiile acestuia si zona de acoperire necesara ofera solutii complete de sonorizare.

La cere oferim servicii de analiza acustica pentru spatii interioare cu echipamente sofisticate de masurare pentru a asigura sunetului redat o dispersie uiniforma lipsita de distorsionari si microfonii.

sisteme audio pentru abianta

SONORIZARE AMBIENTALA

INFOGHID ofera echipamente si montaj profesional pentru sisteme audio ambientale (Public Address) scalabile pentru locatii publice si private precum: Magazine, Cafenele, Restaurante, Cofetarii, Hoteluri, Sali de Conferinta, Sali de Fitness, etc ...

Boxele sistemului audio ambiental pot fi incorporate sau expuse in functie de necesitate, si pot fii montate si in exterior.

sisteme sonorizare biserici

SONORIZARE BISERICI

Va oferim sisteme audio profesionale, configurate de catre echipa INFOGHID, cu componente optimizate pentru sonorizare in biserici. Acestea ofera un grad inalt de calitate la redarea vocii si a sunetului ambiental eliminand total probleme de microfonie.

Echipamentele sunt capabile de sonorizare simultana atat in interior cat si in exteriorul lacasului de cult, acoperind o suprafata mare.

SISTEME SI SALA MULTIMEDIA


In combinatie cu sistemele de sonorizare INFOGHID are capabilitati de a furniza si instala echipamente pentru amenajari multimedia.

Oferim servicii la cheie pentru sali de multimedia cu destinatii multiple (prezentari, videoconferinta, educational, etc).

Aici amintim sisteme de proiectie si ecrane de dimensiuni generoase cu posibilitate de retragere automata, capabilitati interactive pentru utilizatori (table smart sau identificare gesturi) cat si comanda de la distanta a acestora pentru furnizarea de continut.

Asiguram si servicii de amenajare interioara "constructii" (comparimentare, zugravire, parchet, etc ) cu echipe proprii.

sistem proiectie cu touch

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.