papetarie si birotica

BIROTICA

Avem peste 10 ani de experiență în domeniul papetăriei, peste 10000 de produse în portofoliul și activam pe zona de vest a Romaniei. Scopul nostru este de a oferi produse de calitate pentru biroul tău și absolut tot ce ai avea nevoie pentru un spațiu de muncă adaptat necesităților tale.

La noi, poți gasi un numar mare produse livrarebile din stoc sau la comanda. Mai mult, partenerii noștri sunt branduri consacrate, Top 10 Romania în domeniul papetariei, care garantează calitatea produselor livrate.

birotica si papetarie

Ce avantaje ai ca și client INFOGHID ?

Avem o gamă largă de produse (peste 10000 de produse) cu livrare in maxim 5 zile. Asigurăm transport gratuit in Caras-Severin, pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei fara TVA. Îți garantăm livrarea produselor in termenul stabilit după confirmarea comenzii.

Prețurile noastre sunt corecte si se adapteaza necesităților tale.

Portofoliul nostru de produse include:

Toată gama de papetărie și birotică, consumabile pentru echipamente de imprimare (cartuse cerneala si tonere). echipamente pentru prezentari: ecrane proiectie, videoproiectoare, ecrane interactive, etc. Echipamente de birou: laminatoare, imprimante, copiatoare, fax-uri, etc. tehnică de calcul de birou și IT: notebook, desktop Pc, periferice calculatoare, etc.

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.