SERVICII

Servicii și soluții IT care răspund nevoilor clienților noștri !

servicii IT
asistenta helpdesk

ASISTENTA INFOGHID

Uneori cea mai bună soluție pentru a rezolva o problemă tehnică este să apelați la o persoană cu experienta in domeniu. Asistență INFOGHID la distanță pe platformele Windows si nu numai, reprezintă o modalitate convenabilă pentru o persoană în care aveți încredere de a se conecta la computerul dvs. și a vă îndruma în soluționarea unei probleme.


Asistenta IT de la INFOGHID
externalizare servicii IT

EXTERNALIZARE IT

Principalul motiv pentru care se doreste externalizarea departamentului de IT este cel de a reduce costuri, dar si de a obtine expertiza unei echipe de specialisti in domeniul IT. In acest scop echipa INFOGHID poate preluat activitatea departamentului de IT partial sau in intregime, oferind servicii de mentenanta a echipamentelor, administrarea infrastructurii IT, asistenta specializata IT pentru utilizatori, administrarea si monitorizarea serverelor si asigurarea de redundanta a datelor.


Servicii Outsourcing IT
depanare calculatoare

SERVICE ȘI REPARAȚII COMPUTERE

Firma noastra situata in Caransebes, cu domeniul principal de activitate fiind repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice ale acestora, ofera servicii de remediere hardware la nivel de componenta, reinstalare a software-ului pe toata gama de echipamente IT: server, desktop, notebook, laptop 2 in 1, tablete, telefoane mobile, monitoare, imprimante laser, sistem GPS, surse UPS, sisteme audio, sistem stocare DVR, camere CCTV, etc.

Oferim garantie pentru toate reparatiile hardware si pentru toate componentele inlocuite.


Service echipamente
recuperare date Caransebes

RECUPERARE DATE

INFOGHID va ofera servicii profesionale de recuperare date in Caransebes de pe Hard Disk-uri (toate modelele de hard-uri de 3.5", 2.5" si 1.8"), SSD-uri, carduri de memorie (toate modelele de carduri SD, MMC, XD, etc.) si memorii flash USB.

Scopul este de a obtine datele pierdute intr-un mod rapid si eficient. Folosim cele mai noi tehnologii in domeniu si colaboram cu specialisti in recuperarea datelor de pe dispozitive cu defecte electronice, mecanice sau logice.


Servicii recuperare date
automatizare procese industriale

INFORMATICĂ APLICATĂ ÎN DOMENIUL INDUSTRIAL

Firma noastră deține o buna experiență în domeniul informatic industrial, prin integrarea de aplicații industriale in zona de producție, bazate pe automatizări complexe cu sisteme SCADA și comunicații redundante.


Servicii automatizare
sisteme BMS

SERVICII PENTRU BUILDING MANAGEMENT SYSTEM

Serviciile de “Building Management System” au in vedere monitorizare si controlul supervizat al echipamentelor instalate intr-o cladire. Acestea au ca scop reducerii consumului de energie, optimizarea functionarii, sporirea fiabilitatii dar si de a sporirii gradului de confort si de siguranta.

INFOGHID ofera servicii in parteneriat de integrare si de mentananta a sistemelor BMS pe zona de vest a Romaniei pentru cladiri de birouri, hypermarket-uri, hale industriale sau chiar locuinte personale.


Servicii BMS
servicii contabilitate bugetara

SERVICII PENTRU ADMINISTRATII PUBLICE

Cu o experienta in domeniu de peste 12 ani si peste 40 de client din cadrul administratiilor publice INFOGHID ofera servicii si solutii software pentru urmatoarele domenii de activitate: servicii de asistenta si software pentru Contabilitate bugetara si salarizare bugetara, servicii si software pentru compartimentul de Taxe si Impozite, servicii si software dedicate pentru compartimentul de Registru Agricol cat si diverse servicii de prelucrare a datelor primare si realizare a rapoartelor lunare pentru raportarile lunare cat si cele trimestriale (DDS, DDL, Monitorizare, Bugete, etc … ).


Servicii administratie publica
arhivare electronica documente

SERVICII ARHIVARE ELECTRONICA DOCUMENTE

Pentru ca in cadrul oricărei instituții se creează documente cu un conținut variat de informații, care trebuie să fie livrat în mod usor la oricine ce necesita aceste documente, INFOGHID oferta serviicii de arhivare electronica a documentelor la sediul beneficiarului.

Principalul obiectiv al arhivarii electronice este accesul si regăsirea rapidă a documentelor de către creator sau de catre utilizatorul arhivei.


Archivare electronica documente
solutii backup, sisteme backup date, backup date, salvare date

SERVICII SI SOLUTII BACKUP DATE

Serviciile de Backup au rolul de a proteja si de a asigura disponibilitate permanenta la datele critice. INFOGHID ofera solutii si servicii pentru realizarea backup-ului la sediul beneficiarului, realizare backup in “Cloud” mixt, sau backup full “Cloud” – in Data Center. 

Iti putem oferii solutii de backup automatizate “low cost” insotite de hardware si software pentru backup  dar si solutii profesionale aplasate la sediul beneficiarului sau in “Cloud”.


Solutii de backup

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.