SISTEME

Sisteme complexe avertizare si informare

SISTEM DE SONORIZARE SI MULTIMEDIA

Oferim solutii complete de echipamente pentru sisteme de sonorizare si amenajari multimedia pentru locuri publice si private. Sistemele sunt destinate pentru interior dar oferim si sisteme de sonorizare pentru exterior. 

Cu experienta ultimilor ani, echipele INFOGHID au realizat pentru diferiti clienti privati dar si pentru institutii publice sisteme variate de sonorizare, sisteme multimedia, amenajari interioare cuztomizate pentru fiecare sistem nevoie a clientului.


Sisteme de sonorizare, multimedia

AUTOMATIZARE PORTI

INFOGHID ofera servicii de instalare sisteme de automatizare a portilor culisante sau batante pentru toate categoriile de clienti. Mai mult echipa INFOGHID poate integra sisteme de comanda de la distanta peste internet sau la distante mai mari decat sistemele wireless existente.

Montajul este asigurat de o echipa cu experienta, ce are la activ lucrari pe toata zona de vest a Romaniei cu o pondere mai mare in Caras-Severin si Timis.


Automatizare porti

SISTEM PONTAJ

INFOGHID ofera solutii complete pentru pontaj electronic destinate companiilor mici si mijlocii. Sistemul de pontaj cuprinde componente modulare de hardware cu cartela sau biometrice (amprenta sau recunoastere faciala) dar si un software in limba Romana conform legislatiei in vigoare.

Sistemul de pontaj este un instrument necesar pentru managementul eficient al angajatiilor din cadrul companiei dar ofera si avantajul de a limita accesul persoanelor neautorizate in zonele sensibile.


Sisteme de pontaj

SISTEM INFORMARE SI AVERTIZARE HALE PRODUCTIE

Sitemele de avertizare si informare din interiorul incintelor de productie de obicei sunt realizate prin semnale sonore dar deseori sunt insotite si de mesaje afisate pe ecrane de informare aplasate in zone cu vizibilitate permanenta. 

INFOGHID ofera solutii scalabile de sisteme pentru avertizare si informare a personalului, materializate prin intermediul a unor ceasuri industriale programabile si sisteme de avertizare sonora.


Sisteme informare hale productie

RETELE DE DATE, VOCE SI VPN

INFOGHID cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT, realizeaza retele structurate de date si voce la viteze certificate de pana la 10Gbps pentru cladiri de birouri, hale industriale si cladiri cu diverse destinatii.

Prin parteneriate am realizat retele structurate pentru diferiti clienti finali precum: SNTGN Transgaz, CFR, Shopping City Timişoara, Adrem Automation, Jumbo, Eltrex, GTS, MLN, Eta2U, Lasting, Frigoglas, etc ...


Retele de date

SISTEM INFOCENTRU

Sistemul INFOCENTRU produs de catre INFOGHID se prezinta ca un echipament interactiv cu unul sau mai multe ecrane touchscreen, cu diagonale variabile, ce pot fii utilizate in scopuri informative, in cadrul instituțiilor publice sau private pentru prezentari interactive, baze de informare, self service, ticketing, acces la internet, etc ...


Chioșc INFOCENTRU interactiv

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.