SISTEM PONTAJ

INFOGHID ofera solutii complete pentru pontaj electronic destinate companiilor mici si mijlocii. Sistemul de pontaj cuprinde componente modulare de hardware cu cartela sau biometrice (amprenta sau recunoastere faciala) dar si un software in limba Romana conform legislatiei in vigoare.

Sistemul de pontaj este un instrument necesar pentru managementul eficient al angajatiilor din cadrul companiei dar ofera si avantajul de a limita accesul persoanelor neautorizate in zonele sensibile.

SISTEMUL PONTAJ

Un sistem de pontaj poate permite si controlul accesului cu card sau cu recunoastere biometrica. Sistemele pot fii standalone (recomandate pentru o singura intrare) sau multisistem (suporta intrari multiple sau zone de control).

Procesul de pontare este extrem de simplu și durează cel mult 1-2 secunde indiferent de tehnologie.


SOFTWARE SISTEM PONTAJ


Softul de pontaj dupa caz este poate fii in limba română și conține rapoarte de pontaj consacrate și conforme cu cerințele de întocmire a pontajului în Romania (prezență zilnică, foaia colectivă de prezență, centralizator pontări, prezență lunară, fișă individuală de prezență, etc). Se ofera si posibilitate de export în PDF, Excel, Word.


sisteme de pontaj si control acces

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.