AUTOMATIZARE PORTI

INFOGHID ofera servicii de instalare sisteme de automatizare a portilor culisante sau batante pentru toate categoriile de clienti. Mai mult echipa INFOGHID poate integra sisteme de comanda de la distanta peste internet sau la distante mai mari decat sistemele wireless existente.

Montajul este asigurat de o echipa cu experienta, ce are la activ lucrari pe toata zona de vest a Romaniei cu o pondere mai mare in Caras-Severin si Timis.

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE

Sistemele de automatizare a portilor batante sunt foarte variate in functie de destinatia acestora, uz rezidential dar si uz industrial.

Principalele caracteristici in alegerea unui sistem de deschidere automata a portii sunt: tipul de deschidere, dimensiunile, greutatea cat si regimul de lucru.

Actionarea sistemelor de automatizare porti batante se poate face clasic cu telecomanda sau cartela acces/cod dar si cu controllere gsm care va permite deschiderea de la distanta a porti.

AUTOMATIZARI PORTI CULISANTE

Automatizarea portilor culisante sau glisante asigura un confort maxim si un nivel de securitate necesar.

Acest tip de automatizare este foarte recomandat pentru uzul industrial, in principal pentru capacitatea sistemului de opera porti de pana la 1000 kg in greutate.

sisteme de sonorizare audio

DESPRE INFOGHID

BLOG

 • De ce este importat sa instalezi un sistem de supraveghere video ?

  07 Feb 2023


 • De ce am nevoie de un software antivirus pentru calculatorul meu?

  22 Iul 2016


 • CONTACT

  Tel. 0726.701.600
  Tel. 0720.727.345
  Email. office@cs-infoghid.ro

  Adresa:
  325400 CARANSEBES
  Str. Closca Nr. 12
  Romania ROMANIA, CARAS-SEVERIN  INFOGHID pe Facebook  

  ABONEAZA-TE

  Fii la curent cu servicile și activitățile INFOGHID.